Cretan Iama

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Cretan Iama

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ

Cretan Iama

Το Cretan IAMA Galenica, είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής το οποίο περιέχει έναν πατενταρισµένο συνδυασμό αιθέριων ελαίων από τρία αρωματικά Κρητικά βότανα, δίκταμο (Origanum Dictamnus), θυμάρι (Coridοthymus Capitatus) και φασκόμηλο (Salvia Fruticosa) σε συγκεκριμένες αναλογίες, που λειτουργούν, όχι απλά αθροιστικά, αλλά συνεργικά, αφού η δράση της µιας ουσίας ενισχύει ή/και συμπληρώνει τη δράση της άλλης. Tα αιθέρια αυτά έλαια περιέχονται µέσα σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, σε συνδυασμό µε βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη) που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το Cretan IAMA Galenica αποτελεί καρπό της πολυετούς έρευνας διακεκριμένων Ελλήνων επιστημόνων/ερευνητών του Πανεπιστημίου της Κρήτης που σε συνεργασία µε την ελληνική φαρμακευτική εταιρεία Galenica κατάφεραν να αξιοποιήσουν µε τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τον πλούτο της ελληνικής γης, εξελίσσοντας την παραδοσιακή γνώση σε σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα.

Το Cretan IAMA Galenica αποτελεί Ελληνική Καινοτομία, κατέχοντας Διεθνή Πατέντα (EP 10760745.9) και Παγκόσμια Αναγνώριση από την Επιστημονική Κοινότητα ως το πρώτο φυτικό σκεύασμα µε τόσο ευρεία δημοσιευμένη τεκμηρίωση εργαστηριακά, κλινικά και τοξικολογικά.

Πολυετείς έρευνες, τόσο σε εργαστηριακό όσο και σε κλινικό επίπεδο, που πραγματοποιήθηκαν πριν και µετά την κυκλοφορία του Cretan IAMA Galenica στην αγορά, απέδειξαν την ευεργετική του δράση στα συμπτώματα που προκαλούν ιογενείς λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού, όπως το κοινό κρυολόγημα και η γρίπη.

To Cretan IAMA Galenica ξεκίνησε, ερευνάται, και παράγεται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Αποτελεί λαμπρό ερευνητικό παράδειγμα µε διεθνή καταξίωση εξελίσσοντας τις παραδοσιακές θεραπευτικές πρακτικές σε σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα.

Play Video about το προϊόν cretan iama

ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ;

Την ερευνητική ομάδα του CRETAN IAMA συνθέτουν καθηγητές πανεπιστημίων και ερευνητές.

Συγκεκριμένα από το Πανεπιστήμιο Κρήτης συμμετέχουν ο κ. Χρήστος Λιονής, Καθηγητής Γενικής Ιατρικής & Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, ο κ. Ηλίας Καστανάς, Καθηγητής Εργαστηριακής Ενδοκρινολογίας, ο κ. Στέργιος Πυρίντσος, Καθηγητής Βιολογίας και Επιστημονικά Υπεύθυνος του Βοτανικού κήπου Πανεπιστημίου Κρήτης, ο κ. Γεώργιος Σουρβίνος, Καθηγητής Κλινικής Ιολογίας και Δ/ντης Εργαστηρίου Κλινικής Ιολογίας ΠΑΓΝΗ, η κ. Μαριλένα Καμπά, Καθηγήτρια Εργαστηριακής Ενδοκρινολογίας, ο κ. Εμμανουήλ Συμβουλάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ο κ. Ιωάννης Καρακασιλιώτης, Αναπληρωτής Καθηγητής Βιολογίας, και συνεργάτες τους.

cretan iama

ΠΩΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ;

Cretan Iama

Η παραγωγή του φυτικού υλικού από το οποίο εξάγονται οι δραστικές ενώσεις του CRETAN IAMA γίνεται από Κρήτες παραγωγούς, που με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Κρήτης ακολουθούν μεθόδους Γεωργίας Υψηλής Ακρίβειας, με πλήρη ταυτοποίηση και ιχνηλασιμότητα της πρώτης ύλης (DNA-Βarcoding), όπως επίσης χρησιμοποιούνται μέθοδοι υψηλής τεχνολογίας για τη διασφάλιση της ακριβούς σύστασής του σε αιθέρια έλαια.

Η επιλογή του τόπου καλλιέργειας αλλά και των περιοχών που εν δυνάμει θα μπορούσαν να παράγουν τις ουσίες, βασίζονται σε μοντέλα εντροπίας, τα οποία υποστηρίζονται με δορυφορικά, τηλεσκοπικά δεδομένα όπως και επίγειες μετρήσεις περιβαλλοντικών παραμέτρων.

Με όλες τις παραπάνω υψηλής τεχνολογίας διαδικασίες διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα καθώς και η σταθερότητα της πρώτης ύλης του CRETAN IAMA.

ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ;

Cretan Iama

Μέσα από πολυετείς δοκιμές, η ερευνητική ομάδα οδηγήθηκε σε ένα συνδυασμό αιθέριων ελαίων από 3 αρωματικά βότανα, Coridοthymus CapitatusSalvia Fruticosa και Origanum Dictamnus, σε συγκεκριμένες αναλογίες, που εμφανίζει στοιχεία όχι απλά αθροιστικής δράσης, αλλά πραγματική συνέργεια, δηλαδή δράση σημαντικά μεγαλύτερη από το άθροισμα των δράσεων των απλών συστατικών, καθώς η μία ουσία συμπληρώνει ή/και ενισχύει τη δράση της άλλης.

Eπιπλέον, τo CRETAN IAMA περιέχει και βιταμίνη D3 που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός κατοχυρώθηκε ως διεθνής πατέντα (EP 10760745.9). Τα αιθέρια έλαια των 3 αρωματικών βοτάνων σε μορφή μαλακής κάψουλας είναι διαλυμένα μέσα σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Φροντίστε τον οργανισμό σας. Συμβουλευτείτε τον Φαρμακοποιό σας.

Cretan Iama κάψουλα
cretan iama

ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ;

Cretan Iama

Το Cretan IAMA μπορεί να το προμηθευτεί κάποιος από οποιοδήποτε φαρμακείο της χώρας.

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΟΣΗ ΓΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Cretan Iama

2 μαλακές κάψουλες ημερησίως, εφάπαξ, ή πρωί-βράδυ. 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ

Cretan Iama

Λαμβάνεται με τη βοήθεια νερού ή άλλου υγρού, ανεξαρτήτως φαγητού. Μπορεί να χορηγηθεί σε παιδιά άνω των 12 ετών, που έχουν δυνατότητα κατάποσης της κάψουλας.

Cretan Iama

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Πριν τη χρήση συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσης.